Reiniging van zonnepanelen met osmosewater

Geven je zonnepanelen niet langer het gewenste rendement of heb je vuile gevelpanelen? Met een goede poetsbeurt op basis van osmose kan je alles weer laten schitteren als nooit tevoren. Hiervoor hanteren wij het unieke waterbehandelingssysteem IONIC-ZERO. Dit ecologische en innovatieve waterzuiveringsproces zorgt voor een streeploos en krasloos resultaat. Het is niet alleen geschikt voor zonnepanelen, maar ook voor grote of hoge raamoppervlakten, verandadaken en gevelpanelen. Bovendien vereist het IONIC-systeem geen detergenten, is het tijdbesparend en zorgt het voor een langdurig resultaat.

Onze IONIC-ZERO installatie heeft steeds 600 liter osmosewater bij en kan eventueel ter plekke water bijmaken. Dankzij de telescopische wasborstels en onze eigen hoogtewerker kunnen wij zelfs de hoogste zonnepanelen, ramen of gevelpanelen reinigen.

Meer informatie nodig of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons meteen.

Vorig jaar deed mijn jongste dochter haar communie. Zij koos voor een groot tuinfeest voor de hele familie. Omdat ons terras al jaren niet meer grondig gekuist was, contacteerden we Adricom Cleaning.
Al bij ons eerste gesprek werden heel duidelijke afspraken gemaakt rond de uitvoering van de werken, de kostprijs en andere zaken.
De reiniging van het terras verliep al even vlot. Na een aantal uur leek ons terras weer als nieuw. Zelfs onze gasten hebben er nadien grapjes over gemaakt.
Etienne Van de Kerckhove
Etienne Van de Kerckhove

Enkele van onze klanten

Adricom VandeputteAdricom LintAdricom Kovera