Puilen je dakgoten uit van de afgevallen bladeren, maar durf je zelf niet aan de slag met een hoge ladder? Of wil je graag je ramen, zonnepanelen of dakgoten laten poetsen, maar bevinden die zich op een voor jou onbereikbare hoogte? Met onze hoogtewerker met een werkhoogte van 20 meter vormt dat voor Adricom Cleaning niet het minste probleem.

The sky is the limit dankzij onze hoogtewerker

Adricom Cleaning stelt alles in het werk om zijn klanten een onberispelijke service aan te bieden. Daarom investeerden wij recent in de aankoop van een professionele Mercedes Sprinter hoogtewerker. Zo kunnen wij op een veilige manier de allerhoogste plekken van je  woning of bedrijf bereiken. Wil je je hoge ramen, dakgoten of zonnepanelen eindelijk eens grondig laten poetsen, een nest uit je schouw laten verwijderen of misschien gewoon de bal van je zoontje uit de metershoge dakgoot laten halen? Dankzij onze hoogwerker mét chauffeur is dat klusje binnen de kortste keren geklaard!

Mercedes Sprinter MJ 201S

Onze Mercedes Sprinter hoogtewerker heeft een maximale werkhoogte van 20,10 meter. Het zijdelings bereik bedraagt – afhankelijk van het gewicht – tot 10 meter. De werkbak van 1,40 op 0,70 meter maakt het mogelijk in de meest comfortabele omstandigheden met 2 aan de slag te gaan. De slimme combinatie van een 3-delige telescoperende hoofdmast met een 2-delige telescoperende zijarm maakt deze machine bijzonder veelzijdig.

Bovendien kan de arm volledig rond zijn as draaien zodat geen enkele job hem te veel is. Ideaal voor al jouw werken op hoogte, dus!

Wil jij lijf en leden niet langer riskeren op een metershoge, wankele ladder? Kies dan voor de veilige en stabiele aanpak door Adricom Cleaning! Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een offerte op maat.

Opgelet: onze hoogtewerker is enkel te gebruiken met onze eigen chauffeur!

Begin maart zijn de mannen van Adricom ons uit de nood komen helpen. Onze dakgoot stroomde voortdurend over waardoor onze buitenmuren altijd maar nat waren.
Ikzelf wilde een dakwerker bellen, maar mijn vrouw overtuigde me ervan de dakgoot proper te laten maken. Omdat ik zelf hoogtevrees heb, heb ik Adricom Cleaning laten komen.
Die hebben alle dakgoten helemaal leeggehaald en opgekuist, zonder de rest van ons huis te besmeuren. Knap werk!
Julien Verhoeven
Julien Verhoeven

Enkele van onze klanten

Adricom VandeputteAdricom LintAdricom Kovera